Mehrblick

This house is set in a prime location directly by the sea, with exceptional views and spacious interiors. Built in the Bauhaus style, it features stark aesthetics and clean lines. The villa stands tall and yet blends harmoniously with the park-like landscape. It boasts panoramic windows, a partially covered patio, two large balconies on the upper floor, and a wrap-around terrace on the top floor – all ideal for enjoying the wonderful views. Inside, it is fitted out with wooden and natural stone floors, while the white painted walls are perfectly suited to a maritime lifestyle and give the house an elegant Nordic flair. A wood-burning stove in the spacious living area and a Baufritz sauna in the house's own gym and spa on the top floor offer comfort on stormy days.

Fact sheet

Roof shape
Flat roof
Façade
Timber and render
Gross External Area in ft² (incl. basement if present)
7094
Bedrooms
4
Dimensions in m
12.51 x 16.30
Special features

Living by the sea

Architekt

Rolf Steinhauser

"This elegant house is built directly by the sea in an exclusive location. Its stark architecture and clean lines are typical of the Bauhaus style. In this case, however, they are broken up into an intricate composition of cuboids. Large panoramic windows offer breathtaking views and are positioned to make the most of the light and create a sense of space."

Floor plans

Ground Floor

First Floor

Attic

Basement